Aesthe logo
Aesthe slogan

Имате опит или искате да навлезете повече в света на естетичната дерматология? Вие сте дипломиран лекар и сте завладяни от идеята да осъвършенствате познанията си по отношение на инжекционите техники за моделиране на лице и анти-ейдж похвати?

Намираме се в ера на бърз технологичен прогрес и тематиките за борба с процеса на стареене стават все по-динамични. Но има смисъл освен интереса да се образоваме по-адекватно! Radina’s Academy  е инициатива на д-р Радина Денкова от Aesthe Clinic Beauty, сертифициран лекар и топ дерматолог в България, която има за цел да даде по-широки познания и професионализъм на колеги лекари, насочили се по пътя на естетичната дерматология. Д-р Денкова е с дългогодишен стаж в областта и освен това е официален тренер на Allergan за цял свят. Д-р Денкова извършва постоянно обучения в Европа, а сега започва да обучава индивидуално и у нас. Идеята на програмата е да даде вече готов модел на работа и да повиши значително компетенцията на лекарите в естетичната дерматология.

 

Два дни обучение с д-р Денкова

Включва:

Първи ден – присъствие в графика за деня с д-р Денкова и нейните пациенти. През това време ще може да виждате работата на д-р Денкова и цялостния процес по посрещане, подготовка, отношение и работа с пациентите. Между паузите ще се коментират техниките на инжектиране и разяснения по специфичния случай.

Втори ден – до обяд присъствие в графика на д-р Денкова. Краят на деня work-shop с 1 пациент, по желание на обучаваният.

Цена: 2000лв. без ДДС + допълнително заплащане на продуктите за work-shop.

 

 

Пълен тренинг ден.

Включва:

До обяд – индивидуално обучение по анатомия, специфики на продуктите /Allergan/, инжекционни техники.

След обед – присъствие на целия работен поцес с двама пациента на д-р Денкова. Ще може да видите всичко от „кухнята“ на Aesthe Clinic Beauty. Между часовете – коментар на работата. След това обучаваният ще има work-shop с пациент.

Цена: 4000лв. без ДДС /включва продуктите за работа/

 


Инжекционните техники включват похвати и методи за работа с ботулинов токсин и хиалуронови попълнители на фирма Allergan. По зони за цяло лице и шия. Също така МД кодове и 8-точков лифтинг.

Какво още получавате? Сертификат за обучението, usb с материалите за специфика на продуктите и анатомия.